Предимствата на закупуване на автомивка на самообслужване от SmartiWash

Когато инвестирате в самообслужваща автомивка от SmartiWash, придобивате готов бизнес, където клиентите сами отговарят за целия процес и плащат за удобството да измият своите превозни средства.

Автомивка на самообслужване - изгоден и перспективен бизнес. Другите ползи от закупуването на автомивка на самообслужване от SmartiWash включват:
 1. Комплектуване с модерно, високопроизводително, надеждно и икономично оборудване от водещи европейски и световни компании.
 2. Възможност за бизнес през цялата година със системи за отопление и рециркулация на вода в комплексите за автомивка на SmartiWash, за ефективно управление на водата при ниски температури през зимата.
 3. Лесно и удобно използване. Автомивките на самообслужване на SmartiWash са напълно оперативни и са оборудвани с прости и лесни за употреба машини, не изискващи специални познания за работа с тях. Клиентите самостоятелно плащат за услугите си чрез терминали, следвайки инструкциите и избирайки желаните функции, като завършват измиването на автомобилите си за няколко минути.
 4. Висока рентабилност поради липсата на значителни разходи за персонал. SmartiWash намалява разходите за управление на бизнеса с 3-4 пъти, като премахва необходимостта от наемане на касиери и почистващ персонал, което допринася за съответно увеличаване на печалбите със същата пропорция.
 5. Икономично оборудване от известни световни и европейски марки, включително системи за рециркулация на вода, които намаляват консумацията на електроенергия и вода с до 80-90%.
 6. Детайлните бизнес планове и изработените проекти са ключът за гарантиране на висока рентабилност на автомивките на самообслужване на SmartiWash.
Ако сте решили да инвестирате внимателно парите си и да закупите автомивка, SmartiWash е тук, за да ви помогне да организирате собствения си изключително рентабилен и перспективен бизнес във възможно най-кратки срокове. Ние предлагаме пълен набор от качествени услуги, включително:
 1. Консултации от експерти за избор и закупуване на парцел.
 2. Помощ за подготовка и получаване на всички необходими разрешителни документи от регулаторните органи.
 3. Разработка на детайлен бизнес план за организацията, функционирането и разширяването на комплекса за самообслужваща автомивка.
 4. Персонализиран дизайн на автомивката, включително ефективно планиране на инженерните комуникации, административните и техническите сгради, както и избор на най-продуктивното и икономично оборудване от известни световни компании за водоподаване, почистване на водата и измиване на автомобили.
 5. Готов комплекс със зазеленяване на обекта, монтаж и настройка на оборудването.
 6. Безпроблемно техническо обслужване на автомивката и доставка на качествени автохимикали, консумативи и аксесоари на едро.
 7. Със SmartiWash ще получите напълно автоматизиран комплекс, който изисква само един администратор. Вие ще останете с задачата да наблюдавате операциите, изчислявате печалбите и размишлявате за бъдещите разширения на бизнеса.
 8. Подобрена ефективност чрез професионално оборудване на автомивки.
Автомивка на самообслужване - изгоден и перспективен бизнес.

Придобивайки автомивка, Вие сте сигурни в получаването на изцяло оптимизиран и автоматизиран комплекс, функциониращ със съвременни технологии и оборудван с надеждни, ефективни и икономични уреди от утвърдени брандове на европейския и световния пазар:

Приложение на други модерни технологии, които значително улесняват предоставянето на услугите и повишават рентабилността. Комплектуване с кабини от неръждаема стомана, оборудвани с банкното, кредитнокартово и монетно плащане, както и функции за управление на оборудването. Включване на помпи с високо налягане, компресори, четки за миене, пистолети и резервоари за автомобилна химия от известни европейски и световни производители. Използване на системи за подготовка и очистване на водата, като обратна осмоза, филтри, септични ями и др. Оборудване с прахосмукачки, уреди за сушене с въздух, уреди за почистване на салона и друго. За всички автомивки, построени и обслужвани от нас, постоянно осигуряваме качествени автомобилни химикалии и други консумативи и аксесоари на едро на изгодни цени: държачи за килими, специални облекла, умивалници, маси за килими, кошчета за отпадъци, маси, седалки и др. Техническа, правна и маркетингова поддръжка за партньорите.

При закупуване на автомивка "до ключ", Вие получавате не само готов комплекс. Всички партньори на компанията автоматично се възползват от маркетингова, правна и техническа поддръжка и инструменти за ефективното управление и развитие на бизнеса

Собствениците на комплексите и персоналът за обслужване преминават обучение и постоянно повишават квалификацията си. Това позволява осваиване на ново оборудване, внедряване на иновативни технологии и постоянно оптимизиране на работата на автомивките, като увеличават рентабилността на бизнеса. Всички партньори се предоставят с ефективни инструменти за дистанционен контрол и управление на бизнеса онлайн от всяка точка на света, където има интернет достъп.

Ако планирате да закупите автомивка, но не знаете как да изберете подходящата земя или какви документи ще са необходими, ако имате въпроси относно цените на комплексите, тяхното строителство, оборудване и период на възвръщаемост на инвестициите, можете да се свържете с нас по всяко време. Нашите управители ще отговорят на всички ваши въпроси, ще ви консултират и ще създадат ефективен бизнес план. Ние ще изградим и предоставим готова автомивка "до ключ", която ще ви осигурява постоянен приход.